Over ons header
Spelen
Hi, wij zijn Shootz
Casting Agency
uit Amsterdam
Over ons header
Spelen
Hi, wij zijn Shootz
Casting Agency
uit Amsterdam

Team Shootz

Jenifer Toeset

Met meer dan 10 jaar ervaring als artiestenboeker en de organisatie van grote evenementen heeft Jenifer vrijwel elke Nederlandse artiest geboekt en begeleid. Haar passie om alles tot in detail goed te regelen maakt haar tot een ervaren boeker die voor zowel onze opdrachtgevers, als onze modellen graag alles goed regelt. De afgelopen 10 jaar werkte zij als Creative producer bij een productiemaatschappij waar ze zich onder andere bezighield met casting van acteurs, figuranten en modellen voor in commercials en promotiefilms. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en modellen, creatief meedenken en service gericht werken aan duurzame relaties, maakt Jenifer een veelgevraagd aanspreekpunt binnen Shootz.

Denise Boekhoff

Voormalig topmodel en mannequin Denise is een bekend gezicht op de catwalk. Als vaste mannequin voor couturiers als Mart Visser, Frank Govers, Edgar Vos, Sheila de Vries en Frans Molenaar werkte zij jarenlang in binnen- en buitenland. Denise is een zeer ervaren model en kent alle in en outs van het modellen vak. Denise is nog steeds actief als model en gezicht van het Amsterdamse modelabel Helena Hart. Denise vindt het heel leuk om haar ervaring te delen met onze nieuwe modellen en een casting te organiseren voor onze opdrachtgevers. Met haar oog voor fotografie, styling en trends levert zij een belangrijke bijdrage aan het team van Shootz.

Waarom werken met Shootz

01

Ervaren team

Met ons ervaren team weten we snel de juiste gezichten te selecteren voor jouw campagne of product. Ben je op zoek naar een specifiek gezicht? Geen probleem! Wij hebben een enorm netwerk van modellen, acteurs en figuranten en organiseren graag een casting op maat.

02

De leukste gezichten

Bij Shootz hebben wij gezichten in alle soorten en maten. Van de echte catwalk en fashion modellen tot de acteurs en figuranten waar menig kijker zich mee kan identificeren. Het maakt niet uit wat voor persoon je zoekt, bij Shootz vinden we altijd het juiste gezicht en de juiste persoon.

03

Goed geregeld!

Wij vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is. Voor zowel onze modellen als onze opdrachtgevers. Wij besteden veel aandacht aan de voorbereiding van onze mensen voordat we ze naar onze opdrachtgevers sturen. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan dan zijn we altijd bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend. 

04

Service with a smile

Uit ervaring weten hoe belangrijk service is. Wij zijn geen urenfabriek maar besteden veel aandacht aan elke aanvraag en castingcall. Het verbinden van onze talenten met onze opdrachtgevers is onze passie.

Dat betekent dat als het op de set door omstandigheden een kwartier of een half uur uitloopt je niet meteen een aanvullende factuur krijgt. We zijn bekend om onze flexibiliteit en daar zijn we trots op! 

Wil je meer weten over hoe wij werken of kunnen wij je ergens anders mee helpen?

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon?
Wat is je e-mail adres?
Wat is je telefoonnummer?
Invalid Input


Modellen

Acteurs
Actrices
Figuranten
Hosts / Hostessen
Presentatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.