Skip to main content
Home » HOE SCHRIJF IK ME IN ALS ACTEUR, MODEL OF FIGURANT

Hoe schrijf ik me in als Model of Acteur?

Of je nu vanaf kinds af aan al model of acteur wil worden of pas recentelijk geïnteresseerd bent geraakt in modellenwerk; Shootz biedt je de kans om je in te schrijven en een plek te verkrijgen in onze database.

Voor je het weet sta je zelf wel op de set voor een fotoshoot of reclame! Maar hoe schrijf je je bij ons in als model of acteur?

Stap 1
Voor de eerste stap ben je nu al met vlag en wimpel geslaagd, je bevind je op dit moment namelijk al op de website van een castingbureau! Stap twee is het maken van een account. Dit kan heel gemakkelijk en gratis via de knop rechtsboven in de website. In principe kan vrijwel iedereen zich bij ons inschrijven, je hoeft geen ervaren catwalk model met maatje 30 te zijn. We zoeken allerlei soorten gezichten waar de gemiddelde kijker zich mee kan identificeren. Vul je profiel zo volledig mogelijk in, zo kan je beter gevonden worden als je profiel eenmaal online staat.


Ervaring
Het is altijd mooi meegenomen als je wat ervaring op zak hebt, maar dit is absoluut niet vereist. Tijdens het invullen van je profiel krijg je de kans aan te geven of, en hoeveel ervaring je hebt. Mocht dit amper tot geen zijn hoef je je geen zorgen te maken. Er zal altijd iemand op de set aanwezig zijn die je begeleid en waar je al je vragen aan kunt stellen.

De perfecte foto
Na het invullen van je gegevens is het tijd om je allermooiste foto’s uit de kast te trekken. Er zijn een paar eisen voor de foto’s, zo zien we liever geen selfies of vakantiefoto’s omdat deze vaak niet gezien worden als professionele foto’s. Verder is het belangrijk dat je foto’s een goed beeld geven van wie jij bent. Profielen die worden aangemaakt met zelfgemaakte foto’s hebben grote kans te worden afgewezen. Meer over de perfecte foto lees je in ons blog ‘Welke foto’s moet ik gebruiken voor mijn profiel?’.
TIP: Gebruik een laptop of computer om je in te schrijven voor het beste resultaat!

Als we je inschrijving hebben ontvangen controleren we of de gegevens kloppen, of je foto’s professioneel genoeg zijn en of je past binnen ons bestand. Na enkele dagen krijg je van ons een email waarin staat of je account is goedgekeurd. Als we je account hebben goedgekeurd zorgen we dat je profiel zo snel mogelijk op onze website komt te staan en vanaf dat moment kan je gevonden worden in onze database en gaan we je aanbieden bij onze opdrachtgevers. Je mag jezelf nu officieel een Shootz model of acteur noemen!

Je bent nog maar enkele minuten verwijderd van een profiel op onze website. Waar wacht je nog op?