Skip to main content
Home » Over ons » Over Shootz

Wij vinden en
verbinden talent

Jij zoekt wij vinden

Waarom klanten voor
Shootz kiezen

ERVAREN TEAM

Met ons ervaren team weten we snel de juiste gezichten te selecteren voor jouw campagne of product. Ben je op zoek naar een specifiek gezicht? Geen probleem! Wij hebben een enorm netwerk van modellen, acteurs en figuranten en organiseren graag een casting op maat.

DE LEUKSTE GEZICHTEN

Bij Shootz hebben wij gezichten in alle soorten en maten. Van de echte catwalk en fashion modellen tot de acteurs en figuranten waar menig kijker zich mee kan identificeren. Het maakt niet uit wat voor persoon je zoekt, bij Shootz is het assortiment zeer divers en vinden we altijd het juiste gezicht en de juiste persoon.

GOED GEREGELD!

Wij vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is. Voor zowel onze modellen als onze opdrachtgevers. Wij besteden veel aandacht aan de voorbereiding van onze mensen voordat we ze naar onze opdrachtgevers sturen. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan dan zijn we altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend.

SERVICE WITH A SMILE

Uit ervaring weten hoe belangrijk service is. Wij zijn geen urenfabriek maar besteden veel aandacht aan elke aanvraag en castingcall. Het verbinden van onze talenten met onze opdrachtgevers is onze passie.

Dat betekent dat als het op de set door omstandigheden een kwartier of een half uur uitloopt je niet meteen een aanvullende factuur krijgt. We zijn bekend om onze flexibiliteit en daar zijn we trots op!

Trots op onze opdrachtgevers

Van zorg tot IT of marketing bureau: wij werken voor allerlei verschillende mooie merken. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken. 

Samenwerken met Shootz

Challenge accepted. Wij vinden de beste match voor jouw campagne of opdracht.
Vertel ons wat je zoekt.